Ще ви призная, че за мен през последните почти  20

...
Ще ви призная, че за мен през последните почти  20
Коментари Харесай

Актьорите от „Наистина любов“ се събират 20 години по-късно

Ще ви призная, че за мен през последните съвсем  20 години не минава Коледа без танца на Хю Грант на " Даунинг стрийт ", без въздишка, когато Ема Томпсън, открива „ това ” колие, и без незабравимото осъществяване на Бил Наи на Christmas Is All Around. И да, чудесната коледна новина е, че актьорският състав  на се събира, с цел да зарадва феновете със специфичен изтънчен едночасов подарък, който ще се излъчи по ABC.

От излизането си през 2003 година филмът завоюва сърцата на хиляди фенове и с цел да отпразнуват съвсем две десетилетия от появяването му на екран, ABC показват премиерата на. Специалното издание на Даян Сойер ще включва извънредни изявленията с обичаните артисти от кино лентата.

На 29 ноември Хю Грант, Ема Томпсън, Бил Наи, Лора Лини и Томас Броуди-Сангстър ще седнат с известната американска телевизионна водеща, с цел да разясняват по какъв начин филмът, който преплита живота и любовните истории  на разнообразни лондончани съумя по този начин изрично да завоюва сърцата на феновете. В студиото на ABC  ще забележим и режисьорът.

Специалното шоу на Сойер дава обещание да опише доста забавни и любопитни истории както от фотосите на кино лентата, по този начин и „ от кухнята ” на специфичното предаване.  Ема Томпсън разкрива в тийзъра, че Грант в началото не е бил разчувствуван от резултата: „ Хю се приближи зад мен, когато излизах, и сподели: „ това ли е най-психо нещото, в което сме попадали? “. Тя споделя тази история с усмивка. Хю Грант дълго се е колебал дали да извърши известния танц на Jump (For My Love) от Pointer Sisters. „ Видях го в сюжета и си помислих, че ще ненавиждам да го направя “, разкрива той.

Тази продукция на ABC ни дава вяра, че идната година може да има още една огромна среща. Актьорският състав на „ Наистина обич “ се събра през 2017 година за специфичен Comic Relief, само че се надяваме на още стоплящи сърцето моменти със звездите през идващите месеци.

Специалното издание  ще се излъчи в сряда, 30 ноември, в 1 ч. сутринта английско време по.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР